Tarieven

Branding, portret foto’s, nieuwe gezinsfoto’s of toch iets anders in gedachten? Ik fotografeer verschillende omstandigheden en groepen. Je mag ten alle tijden contact met mij opnemen om erover te sparren. Check mijn huidige aanbod en tarieven hieronder.

Voor iedere shoot geldt:

– Een duur van maximaal 60 tot 90 minuten
– 25 digitale hoge resolutie bestanden
– De foto’s ontvang je via WeTransfer
– Extra kosten 7,50 euro per foto
– Reiskostenvergoeding 0,35 ct per km


branding shoot productfotos

Branding

Een goede foto vertelt een verhaal. Met persoonlijke foto’s zet je je bedrijf, op jouw manier visueel op de kaart. Door ze te delen op je socials creëer je ook nog eens meer herkenbaarheid! Aan de hand van jouw wensen maken we een plan voor de shoot. 

Ik maak graag aanbod op maat.

styling lunch vriendinnen

Styled Lunch

Elk moment is de moeite waard om vast te leggen, zelfs de alledaagse. Daarom bied ik de unieke dienst “Styled Lunch” aan.

Stel je voor: een prachtig gedekte tafel, met zorg uitgekozen servies en decoraties die passen bij jouw stijl en persoonlijkheid. Een heerlijke maaltijd, bereid met liefde en smaak. En natuurlijk, de camera klaar om elk detail van deze magische lunch vast te leggen.

Portret

Portretfotografie is een van de mooiste persoonlijke fotografiesoorten. Ieder gezicht is uniek en dat komt prachtig tot zijn recht in een portretfoto. Portretfotografie van je kind, moeder, of een andere naaste van je. Overleg is altijd mogelijk.

– 1 persoon

€175,- incl. BTW

Familie

Momenten voor altijd vastleggen als herinneringen voor in de toekomst? De tijd vliegt! Boek een familieshoot vol interactie, mooie momenten en emoties. Geen saaie geposeerde foto’s, maar juist spontaan.

-2-6 personen
-Per extra persoon wordt €10 gerekend

€200,- incl. BTW

zwangerschapsfotografie Den Bosch zwangerschaps fotoshoot

New life

Je knippert met je vingers en dan lopen ze ineens. Zoals iedereen altijd zegt: de tijd vliegt voorbij. De eerste paar dagen van het nieuwe leven dat je op de wereld hebt gebracht,  kleine momenten, mooie herinneringen je wilt ze allemaal blijven koesteren. Je kunt bij mij terecht voor zwangerschap, newborn- en cake smash shoots

Cake smash
– Houten camera kado

Zwangerschap
– De beste shoottijd is wanneer je tussen de 32 – 36 weken zwanger bent.

€175,- incl. BTW

Liefde

Vier de liefde! Jullie dompelen jezelf onder in het moment en genieten van het samenzijn terwijl ik jullie vastleg zoals jullie zijn. Een blijvende herinnering  waar jullie later met plezier naar terug kunnen kijken.

– 2 personen

€175,- incl. BTW

Bruiloft

YES! Jullie gaan trouwen, wat een prachtig moment om de liefde tussen jullie te vieren. Hoe mooi is het dan ook  om jouw perfecte dag later terug te kunnen zien en te herbeleven? De liefde die tussen jullie bloeit vastleggen op beeld om is iets waar je levenslang geluk van hebt.

– 6 uur fotografie

€600